Tuesday, 1 May 2012

:')


Assalamualaikum ,
err pada tarikh 1/5/2012  7.15pm, aku break nan dia ( MAF )
'' Malas dah aku nk cari pasal ngan kau..er.. selamat tinggal''
kata2 terakhir  dari MAF. 
rindu nak dgaq soqa dia , rindu nk mnja2 dgn diaa , semuanyaa rinduu !
nak buat mcm mn kan ? tadak jodoh , dah la duk jaohh .
             ayaq mata ja la yg aku mampu ..bila ayaq mata, mata mula la bengkak besaq penyepak ...  hentak  kaki, hantuk pala, cakaq muka , katok meja , guling-guling .. hat tu ja la yang aku mampu.. entahla , aku pun taktau nak kata .. sayang, bukan tak sayang. sayang sangat-sangat .. TAPI .... entahla. Terima ja la kan .
dah banyak kali hang buat ce ni kat aku hah :'(  , bagitauu esok bezday aku..
[Patah seribu , patah seribuuuuu hatiku]
takpenah aku expect hbungn aku ngn dia nk stop kt sini :'( .
aku memang susah nak lupa org yg pernah bagi aku bahagia. walaupun hanya sehari semalam,.
Macam mn nk lupa ?  . SUKAR . payah tau aqk . erhhh
aku mengalah , putus asa da :') . maaf . hope awak bhagia naihh syang.
kosong kosong kosong kosong 
assalamualaikum
 


No comments:

Post a Comment