Friday, 15 June 2012

..'..

aku terfikir kan , kenapa bnyk perempuan termasuk aku selalu nges psai lelaki ah ? tak berbaloi aku rasa . hadoyy , biasalahh kaum wanita , lki tinggal ja , mesti ngeh . CINTA sngat kt lelaki tuu . pdahal LELAKI dah la suka CURANG :P . sesetengahlaa :) . HAHA aku pun takpahamm dengan pompuan zaman sekarang,aku rasa mmg tadak guna ngeh psai laki , ngeh p la air mata berdarah punn.ada lelaki tu kesah? hambuehhh.KAWAN aku yg ditinggal oleh BF tuu kann , bwak bersabar la noh.REDHA ja ! :')

Thursday, 14 June 2012

hang babi O

give me a time to forget you. its too hard to forget all our memories. even the  memory was not meant for you. 
wey minggu ni dah kenapa aku aku banyak menjatuhkan air mata sebab hg? hang kejam buat aku mcm ni tapii aku still cares sbb hg. argh! tolonglah aku tak larat dah mcm ni. hang jahat weyy jahat!
okay , sekarang ni aku malas dah menaruh harapat untuk hg minta maaf kat aku. aku akan akan senyapppp skarang niii. untuk kebaikan aku jugakk kan. yeahh