Tuesday, 6 November 2012

1234

Fuh fuh *tiup habuk blog* lama benor rasanya tak update. Tulahh  akibatnya kalau update then delete balik. HAHA , aku dah delete delete tet tet terrrrrr.Aku delete ada sebab :) .Aku taktau nak cerita pasai apa dah nih sebab mata dah mengantuk giloss2.Seriously.Disebabkan mata dah mengantuk tahap kuasa berapa sekarang nihhh, so bagi aku layan lagu Boomerang - Plain White Ts selama 3 minit :) .Aaaaaa nak update pasai apa nih ? em em kemarin dulu birthday Nad, hat 2 ja nak bagitau punn . wekkkkkk 

#okehh , nak tidoqqq ;( byeee

Friday, 15 June 2012

..'..

aku terfikir kan , kenapa bnyk perempuan termasuk aku selalu nges psai lelaki ah ? tak berbaloi aku rasa . hadoyy , biasalahh kaum wanita , lki tinggal ja , mesti ngeh . CINTA sngat kt lelaki tuu . pdahal LELAKI dah la suka CURANG :P . sesetengahlaa :) . HAHA aku pun takpahamm dengan pompuan zaman sekarang,aku rasa mmg tadak guna ngeh psai laki , ngeh p la air mata berdarah punn.ada lelaki tu kesah? hambuehhh.KAWAN aku yg ditinggal oleh BF tuu kann , bwak bersabar la noh.REDHA ja ! :')

Thursday, 14 June 2012

hang babi O

give me a time to forget you. its too hard to forget all our memories. even the  memory was not meant for you. 
wey minggu ni dah kenapa aku aku banyak menjatuhkan air mata sebab hg? hang kejam buat aku mcm ni tapii aku still cares sbb hg. argh! tolonglah aku tak larat dah mcm ni. hang jahat weyy jahat!
okay , sekarang ni aku malas dah menaruh harapat untuk hg minta maaf kat aku. aku akan akan senyapppp skarang niii. untuk kebaikan aku jugakk kan. yeahh

Tuesday, 8 May 2012

tension --t

macam nih la aku rasa bila nk exam :( 

erghh , tadak mod pun nk study pa semua . 
seyez aku cakap. 
nak jawab exam cam na ? asyik pikiaq kat hang ja 
kbye . --t
 



Tuesday, 1 May 2012

:')


Assalamualaikum ,
err pada tarikh 1/5/2012  7.15pm, aku break nan dia ( MAF )
'' Malas dah aku nk cari pasal ngan kau..er.. selamat tinggal''
kata2 terakhir  dari MAF. 
rindu nak dgaq soqa dia , rindu nk mnja2 dgn diaa , semuanyaa rinduu !
nak buat mcm mn kan ? tadak jodoh , dah la duk jaohh .
             ayaq mata ja la yg aku mampu ..bila ayaq mata, mata mula la bengkak besaq penyepak ...  hentak  kaki, hantuk pala, cakaq muka , katok meja , guling-guling .. hat tu ja la yang aku mampu.. entahla , aku pun taktau nak kata .. sayang, bukan tak sayang. sayang sangat-sangat .. TAPI .... entahla. Terima ja la kan .
dah banyak kali hang buat ce ni kat aku hah :'(  , bagitauu esok bezday aku..
[Patah seribu , patah seribuuuuu hatiku]
takpenah aku expect hbungn aku ngn dia nk stop kt sini :'( .
aku memang susah nak lupa org yg pernah bagi aku bahagia. walaupun hanya sehari semalam,.
Macam mn nk lupa ?  . SUKAR . payah tau aqk . erhhh
aku mengalah , putus asa da :') . maaf . hope awak bhagia naihh syang.
kosong kosong kosong kosong 
assalamualaikum
 


Sunday, 29 April 2012

Again :')

Assalamualaikum , hai there :') .
. seqabut otak dia kata cm too . dajeyy aih :p
wey, aku tak larat . Aku dah tak larat sangat-sangat.. Aku tertekan wey aku tertekan . Tekanan tekanan tekanan ... blablablabla ! dahla ayaq mata selalu .. macam mana aku nak tahan kalau dah keqap sangat :'( Nak menjerit, takot kena qimbok penyapu  mak aku pulak nanti. .
Aku taktau nak kata pa dah :) hanya mampu bersabar dan terus bersabar .aku sayang hang MAF . 
please , jgn buat aku ce nih . jgn tinggai aku soqang2 , aku takleh hidup tanpa hang
sayangg :') . hang jantung aku , hang la segalanya bagi aku .
iloveu 
semoga Allah lindungi awak . semoga hidup awak diberkati olehNya.
Assalamualaikum

Monday, 2 January 2012

i NOT Stupid

Aku bukan senang nak diperbodohkan oleh orang , biar aku mcm ni , janji ak xkacau hidup orang .. ak bukan orang senang2 cair bila seorang cakap Iloveyou , bukan senang approve orang mintak couple , you think i what ? jenis yg pakai buang ? hahahah please ~ biar aku yg mintak break daripda kau yg mintak break :) , xpaham lah dgn orang sekrang , sekali orang cakap i love you , terus cair kan ? orang mcm tu mmg xde perasaan cinta dlm diri :) ... ingt aku umur 14 TAHUN , still xmatang ?? pemikiran aku biar budak2 , tapi dalam hal ni biar ak jadi matang sikit ~ Aku benci bila rasa sakit hati dipermainkan sebab benda yg mcm ni ...errrrrr i feel so so stupid when i know i was fooled my you ! kau ingat perasaan tu benda yg jenis boleh buang mcm tu ja ke ? kau ingt hati dan perasaan bole beli ke ? errrr